Нападателят на Брентфорд Айвън Тони изправен пред възможна забрана до

...
Нападателят на Брентфорд Айвън Тони изправен пред възможна забрана до
Коментари Харесай

Звезда на Брентфорд залагал 232 пъти, грози го тежко наказание

Нападателят на Брентфорд Айвън Тони изправен пред допустима възбрана до шест месеца, откакто британската футболна асоциация му повдигна обвиняване за нарушение на разпоредбите за залагания 232 пъти в границите на четири години, написа " Дейли Мейл ". Твърденията се отнасят за интервала сред 25 февруари 2017 година и 23 януари 2021 година

Звездата на Брентфорд не бе извикан в състава на Англия за Световното състезание, откакто Sportsmail разкри, че е разследван от ФА. Приема се, че отчетът, провокиран от инспекцията, е дълъг към 2800 страници. Тони се трансформира в кандидат за състава на Гарет Саутгейт след блестящия старт на сезона с 10 гола в 14 мача в лигата.

По-рано този месец обаче стана ясно, че той е в центъра на седеммесечна инспекция на британската футболна асоциация. Смята се, че Тони не е залагал против личния си тим - нарушаване, което може да докара до доживотна възбрана. Ако обаче се откри, че е залагал за победа на личния си тим, измежду вероятните санкции е възбрана за 6 месеца. Ако бъде открито, че Тони е нарушил разпоредбите, ще бъдат взети поради броят на залозите и сумата, която е заложил. Претенциите се отнасят за интервала от февруари 2017 година до януари 2021 година, когато Тони е играл за Скънторп, Уигън, Питърбъро и Брентфорд. Самият Айвън Тони разгласи в обществените мрежи, че е наясно с следствието и ще сътрудничи на футболната асоциация.

Това надалеч не е първата звезда от Премиер лийг, замесила се в кавги със
залагания. През 2017 година Джоуи Бартън получи възбрана за 18 месеца, понижена на 13, откакто призна, че е направил 1260 залога на мачове, в това число най-малко пет, в които е играл. През 2020 година Даниел Стъридж получи възбрана за четири месеца и беше санкциониран за това, че е дал на брат си вътрешна информация за евентуалния му трансфер от Ливърпул в Севиля през 2018 г.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР