Нападателят на Брентфорд Айвън Тони е отстранен от футбола за

...
Нападателят на Брентфорд Айвън Тони е отстранен от футбола за
Коментари Харесай

Изхвърлиха звездата на Брентфорд за осем месеца извън футбола

Нападателят на Брентфорд Айвън Тони е отхвърлен от футбола за период от осем месеца поради нарушение на разпоредбите, които лимитират професионалните футболисти в хазартни действия, оповестиха от ФА. 

Наказанието на футболиста има неотложен резултат, което значи, че той ще пропусне последните два дуела на “пчеличките ” до края на сезона против Тотнъм и Манчестър Сити. Тони ще остане отвън футбола до 16 януари 2024 година и също по този начин е санкциониран с 50 хиляди паунда, откакто бе приет по всички обвинявания. 

27-годишният атакуващ футболист бе упрекнат от ФА, че сред 25 февруари 2017-а и 23 януари 2021-а година е направил 262 нарушавания на разпоредбите за
хазартни действия. Впоследствие 30 от провиненията бяха оттеглени, само че останаха 232 от тях. Айвън Тони няма да има опция да тренира със своите съотборници до 17 септември, след което може да стартира да се приготвя за завръщането си в игра. 

Нападателят, който има един мач и за националния отбор на Англия, прави доста мощен сезон и досега има 21 гола в 35 мача. Той има право да апелира наказването. В свое изказване от Брентфорд декларират, че чакат да бъдат оповестени писмените претекстове на самостоятелната регулаторна комисия за това решение, след което ще бъдат премислени последващи стъпки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР