Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски се сбогува с баварския

...
Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски се сбогува с баварския
Коментари Харесай

Роберт Левандовски: Байерн ще остане в сърцето ми завинаги

Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски се сбогува с баварския клуб.

За гранда от Мюнхен полякът осъществя 344 гола в 375 мача, което го подрежда на второ място във безконечната ранглиста на " баварците " по маркирани голове, като пред него само остана именития Гер Мюлер. Левандовски също по този начин взе участие и в спечелването на близо 20 трофея с екипа на немския гранд.

" " Бих желал да благодаря на съотборниците ми, членовете на личния състав, управлението на клуба и всички, които постоянно са ме подкрепяли и са правили допустимо да спечелим титли за Байерн. Гордея се с това, което постигнахме дружно. Преди всичко бих желал да благодаря на почитателите, тъй като вие сте тези, които вършат Байерн специфичния клуб, какъвто е. Имах привилегията да прекарам осем прелестни години с този клуб и неговите почитатели и това ще остане в сърцето ми вечно “, написа футболистът в обществената мрежа Инстаграм.

View this post on Instagram

Очаква се каталунците да платят трансферна сума в размер на 50 милиона евро за голмайстора, чийто контракт пък с клуба от " Камп Ноу " ще бъде за период от три години от 2025 година.

Изпълнителният шеф на Байерн Мюнхен Оливер Кан също удостовери, че е реализирана за прехвърлянето на поляка.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР