Нападателят на Байерн Мюнхен Хари Кейн има класата да подобри

...
Нападателят на Байерн Мюнхен Хари Кейн има класата да подобри
Коментари Харесай

Хари Кейн ще подобри рекорда на Левандовски, смята Клинсман

Нападателят на Байерн Мюнхен Хари Кейн има класата да усъвършенства върха по голове в Бундеслигата от 41 попадения, счита някогашният нападател на националния тим на Германия Юрген Клинсман, представен от ДПА.

Кейн пристигна през лятото от Тотнъм и означи 17 гола в първите си 11 мача, което се движи по-добре от върха за 34 мача. Бившият нападател на Байерн Роберт Левандовски вкара 41 през сезон 2020-21, като усъвършенства достижението на Герд Мюлер, което устоя 49 години.

" Знаем, че откакто върхът на Герд Мюлер бе усъвършенстван, нито едно достижение не е постоянно ", сподели Клинсман пред списание " Кикер ".

" Не съм сюрпризиран, че се приспособява толкоз бързо към Байерн и Бундеслигата. Той е нападател от международна класа и е доста постоянен ", сподели още той за англичанина.

Клинсман е голмайстор на Бундеслигата от сезон 1987-88 с 19 гола и игра като Кейн за Тотнъм. Той завоюва международната купа през 1990 и европейската тила шест години по-късно като футболист. В момента е селекционер на отбора на Република Корея.

Клинсман е играл и беше треньор на Байерн, като счита, че е малко по-лесно да се вкарват голове в шампионатите на Англия и Германия, в сравнение с в Италия. " Като нападател нормално не е значимо шампионата, в което играеш, а съотборниците ти, сподели още Клинсман.

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Христо Бонински
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР