Нападателят на Барселона Феран Торес наруши мълчанието си относно своето

...
Нападателят на Барселона Феран Торес наруши мълчанието си относно своето
Коментари Харесай

Феран Торес не иска да си тръгне от Барселона


Нападателят на Барселона Феран Торес наруши мълчанието си по отношение на своето бъдеще. През последните седмици имаше спекулации за интерес от няколко клуба във Висшата лига за неговите услуги, само че в изявление в родния му град Фойос даде да се разбере, че ще остане в Каталуния и през идващия сезон.

Феран изясни, че не знае някой от клуба да му е казвал, че желае да си тръгне, защото не е телефонът му не е работил през последните дни. „ Сложил съм телефона си на самолетен режим, на 10 юли ще го пусна отново “, разкри той. Феран увери, че е работил доста крепко това лято за да се завърне в предсезонната подготовка „ като бик “. „ Никой няма да ме бие “, добави още той.

Феран изясни, че главната му цел е да бъде здрав при започване на предсезонната си подготовка, защото предходната година не можа да го направи заради проблем с крайници. Когато бе запитан за представянето си през последната акция, Феран уточни точно тази травма като главната причина за спада във формата му.

„ Миналата година не съумях да изкарам пълноценно предсезонната подготовка поради крайници ми. Видяхте, когато подписах, видяхте един страховит Феран, помогнах доста на тима “, не пропусна да подсети той на почитателите на „ блаугранас “.

Най-силен интерес към Феран Торес има от Астън Вила, като по последни информации „ виланите “ са склонни да предложат оферта на Барселона за наем до края на идния сезон, дружно със наложителна откупна уговорка в размер на 25 млн. евро.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР