Нападателят на България Спас Делев пое отговорността след загубата на

...
Нападателят на България Спас Делев пое отговорността след загубата на
Коментари Харесай

Спас Делев: Аз поемам отговорността, трябваше да вкарам

Нападателят на България Спас Делев пое отговорността след загубата на националния тим от Литва с 0:2 в мач от евроквалификациите за Евро 2024.

“Не победихме, тъй като не съумях да вкарам. Ако бях съумял да вкарам това състояние, можеше мачът да се развие в друга посока. Не е прелестно. За да се стигне дотук ние сме отговорни. Треньорът не играе. Ние сме на терена. Трябва да се раздаваме на макс. Изцяло виновността е наша. Никой различен не ни е отговорен ".

" Това се обърка, че не съумях да вкарам. Поемам отговорността. Опитен състезател съм. Това е задължаващо състояние. Това е наша страна. Ние я пазиме. В последно време не я пазиме както би трябвало. Все такива загуби, позор ни е. Ние сме на дъното ".

" Тежко е, само че би трябвало да се вдигнем. Ще дадем максимума от себе си. Да се вдигнем всичките, с цел да създадем победа. Знаем, че сме на дъното. Всички ни боли. Говоря за нас, ние да играем на терена. Защо те да имат виновност? Ние имаме обстановките ".

" Докато има късмет ще се борим. Ще оставим сърцата си на терена и се надявам другия път, тези положения, които имаме, да отбележим. Всички осъзнаваме какво сме създали, с цел да се стигне до това. След като не побеждаваме. Ние сме едно цяло. Трябва да се извиня. Не сме говорили нищо ”, показа Делев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР