Нападателят на Атлетико МадридАлваро Мората е категоричен, че ще подкрепи

...
Нападателят на Атлетико МадридАлваро Мората е категоричен, че ще подкрепи
Коментари Харесай

Мората: Ювентус трябва да спечели и заради Погба, Ди Мария е най-подценяваният играч

Нападателят на Атлетико МадридАлваро Мората е безапелационен, че ще поддържа някогашния си клуб Ювентус против Севиля в идния реванш сред двата тима от полуфиналите на Лига Европа. Испанският национал също по този начин акцентира футболните и лидерски качества на Пол Погба, който преди дни получи следващата си контузия през сезона.

“Ще поддържам Ювентус, несъмнено. Бих бил за Севиля във всеки различен случай, само че не и против някогашния ми клуб. В Ювентус имат доста тласъци, в това число и този да победят поради Погба. Пол е страховит състезател. Познавам го добре и сме другари. Обадих му се незабавно след неговата травма против Кремонезе. Той беше отчаян, само че към този момент е фокусиран върху възобновяване си. Ще се върне допустимо най-бързо на нормалното си равнище като един от най-хубавите халфове в света. Той е водач във всички аспекти в мачовете и тренировките, като е образец за всички ”, разяснява Мората пред “Тутоспорт ”.

Голмайсторът беше запитан кой състезател може да изиграе основна роля за “бианконерите ” в реванша, който ще стартира при общ резултат 1:1 след първия мач в Торино. “Много са, като да вземем за пример Анхел Ди Мария, с който съм играл в предишното. Той е първенец, а неотдавна триумира на Световното състезание с Аржентина. Той е най-подценяваният състезател през последното десетилетие. С Душан Влахович пък играх през предишния сезон и го почитам. Той е младок, само че има мощен темперамент. Иска да се оправи добре в Ювентус и имам вяра, че е незаслужено подложен на критика. Той е малтретиран от травми през този сезон, само че качествата му са неоспорими ”, продължи опитният футболист.

Мората също по този начин отхвърли да е наясно с опцията да се завърне в Серия " А ", само че с екипа на Милан. ”Нищо не знам за тези клюки. Имам контракт до юни 2024 година, като сътрудникът ми за нищо не ме е уведомил, най-малко към този момент. Но въпреки всичко знаете по какъв начин стоят нещата във футбола. Ако има удобна обстановка, може да се получи нещо. Въпреки това сега не знам нищо по тематиката ”, добави той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР