Нападателят на Атлетико Мадрид Алваро Мората призна, че не е

...
Нападателят на Атлетико Мадрид Алваро Мората призна, че не е
Коментари Харесай

Мората не е сигурен за бъдещето си в Атлетико Мадрид

Нападателят на Атлетико Мадрид Алваро Мората призна, че не е сигурен за бъдещето си в клуба. Напоследък той загуби титулярното си място в състава на Диего Симеоне за сметка на Мемфис Депай и той не е прекомерно благополучен от този факт. Така че не е изключено да намерения за ново предизвикателство през лятото.

" Бих желал да играя повече, не Мемфис Депай се оправя доста добре, а и целият тим играе на равнище, тъй че ще би трябвало да изчакам. Бъдещето ми? Ще беседвам с треньора и с клуба. Чувствам се добре тук, само че във футбола в никакъв случай нищо не е несъмнено ", показа Мората.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
30-годишният футболист има контракт с Атлетико до 2024 година. През този сезон той има 35 мача, 12 гола и 3 асистенции във всички шампионати за " дюшекчиите ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР