Нападателят на английския Фулъм Александър Митрович беше избран за най-добър

...
Нападателят на английския Фулъм Александър Митрович беше избран за най-добър
Коментари Харесай

Александър Митрович беше избран за футболист на годината в Сърбия

Нападателят на британския Фулъм Александър Митрович беше определен за най-хубав футболист на Сърбия на гала нощес, като оценката му беше връчено от президента на Федерацията на страната Славиаш Кокеза.

Наградата за най-хубав треньор без никаква конкуренция беше присъдена на треньора на Цървена звезда Владан Милоевич, откакто Звездашите завоюваха купата на страната, влязоха в групите на Шампионската лига и там победиха Ливърпул.
View this post on Instagram
A post shared by Aleksandar Mitrovic (@aleksandar_mitrovic_45) on Dec 17, 2018 at 4:47am PST
Митрович мина през януари 2018-а година чартърен от Нюкасъл във Фулъм и оказа помощ на лонданския клуб да завоюва промоция от Чемпиъншип за Висшата лига, вкарвайки 12 гола в 20 мача. На Световното състезание в Русия пък вкара един от двата гола за Сърбия, а от есента насам е нанизал 7 топки с екипа на Фулъм. В Лигата на Нациите също се показва повече от доБре, отбелязвайки 6 гола в 6 мача.

Владан Милоевич оглави Цървена звезда през юни 2017-а година, като завоюва шампионската купа, изведе отбора до 1/16-финал в Лига Европа и по-късно ги вкара и в групите на Шампионската лига. И през този сезон Звезда е отпред в класирането с 9 точки преднина от Раднички (Ниш).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР