Нападателят Мартин Тошев се завърна в Бъглария, за да облече

...
Нападателят Мартин Тошев се завърна в Бъглария, за да облече
Коментари Харесай

Тошев: Връщам се в ЦСКА 1948 заради отношението и разбирателството

Нападателят Мартин Тошев се завърна в Бъглария, с цел да облече още веднъж екипа на ЦСКА 1948. Футболистът даде малко изявление пред формалния уебсайт на „ червените”, като не пропусна да подчертае, че е останал с отлични усещания от предходния си престой в клуба.

Ето какво показа той:

„ Щастлив съм. Предприех тази крачка след три години в чужбина. Както към този момент знаете, преди две години и половина бях тук. Разделих се с тима и управлението с доста положителни мемоари. В положителни връзки сме и по тази причина отново стигнахме до съгласие и взех решение да подпиша контракт.”

„ В момента обстановката с кронавируса е много тежка. Със брачната половинка ми изкарахме три години на открито и предприехме тази крачка да се върнем в България. Защо тъкмо тук – малко и ясно – отношение и съгласие.”

„ Впечатленията ми са, че тимът играе добър футбол, пробва се да играе. Има положителни футболисти и добър колектив. Предпоставките са на разположение и имам вяра, че тимът може да реализира задачите си. С каквото мога ще съм потребен на тима, както и тимът на мен. Похвално е, че се залага на млади момчета, това е пътят и мисля, че е направена една добра сплав сред млади и опитни футболисти.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР