Нападателят Луис Суарес ще играе за юношеския си тим Насионал

...
Нападателят Луис Суарес ще играе за юношеския си тим Насионал
Коментари Харесай

Канибала се завръща в Монтевидео

Нападателят Луис Суарес ще играе за юношеския си отбор Насионал Монтевидео през идващия сезон, оповестява самият той в обществените мрежи.

35-годишният футболист напусна Атлетико Мадрид със свободен трансфер и отхвърли предложения от колоси като Ривър Плейт и Борусия Дортмунд, с цел да се завърне в Уругвай. Суарес е кадър на академията на Насионал и стартира професионалната си кариера в клуба през 2005.

" Благодаря на всички вас (феновете) за поддръжката, която аз и моето семейство получихме в последните дни. Тя стопли сърцата ни в миг, в който трябваше да вършим значим избор. Невъзможно бе да отхвърля офертата на Насионал и към този момент имам авансово съглашение с тима ", написа Суарес.

" В идващите няколко дни ще приключим разискването на детайлите. Надявам се това да се случи допустимо най-скоро и да се видя още веднъж с вас ".

Суарес вкара 32 гола в 67 мача за Атлетико. Той ще опита да върне Насионал на върха в Уругвай, откакто през предишния сезон купата бе извоювана от огромния противник Пенярол.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР