Нападателят Ивайло Димитров официално вече е футболист на Локомотив Пловдив.

...
Нападателят Ивайло Димитров официално вече е футболист на Локомотив Пловдив.
Коментари Харесай

Ивайло Димитров подписа с Локо, Салинас се върна

Нападателят Ивайло Димитров публично към този момент е футболист на Локомотив Пловдив. Бившият национал парафира през днешния ден своя контракт, осведомиха от клубната администрация, само че не упоменаха периода на договора. Така Димитров стана първото ново попълнение на черно-белите.

Ивайло Димитров е роден на 26.03.1989г. в София. Играл е за тимовете на ЦСКА, Етър, Славия, Жетису (Казахстан), Арарат (Армения) и други За последно се е състезавал за Миньор (Перник).

“Радостен съм, че към този момент публично съм част от Локомотив – клуб с богата история, обичаи и многочислени последователи. Вчера организирах първа подготовка с отбора, всички ме одобриха доста добре. Познавам се отдавна с Александър Тунчев и Георги Илиев – бяхме съотборници в ЦСКА през 2009 година.

Тази заран прекосих медицинските проби, от през днешния ден стартират и двуразовите занимания. Очакват ни няколко контроли и лагер в Сандански, уповавам се да създадем една добра подготовка, с цел да сме изцяло подготвени за подновяването на шампионата.”



Междувременно към подготовката на Локо се причисли и Лукас Салинас. Днес той тренира наедно със съотборниците си. Бразилският халф получи позволение да пропусне първото занятие в понеделник.
Свързани вести Локо стартира с един нов и двама на проби Локо чака още трима играчи до седмица Фенове на Локо зарадваха деца в Онкологията
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР