Нападателят Илия Димитров най-вероятно няма да остане в Левски за

...
Нападателят Илия Димитров най-вероятно няма да остане в Левски за
Коментари Харесай

Илия Димитров няма да остане в Левски

Нападателят Илия Димитров най-вероятно няма да остане в Левски за пролетния полусезон. 24-годишният футболист игра само в контролата против Сараево (0:1). В нея той не сподели нещо, с което да се открои. През есента Димитров взе присъединяване в общо 7 дуела - 6 за състезание и 1 за Купата на България. В тях по този начин и не съумя да се разпише.

По всичко проличава, че в Левски за пролетта остава Найджъл Робърта. Към него имаше запитвания от много клубове, само че нито един от тях не извади оферта, която да задоволява управлението на " сините ". В момента Робърта е наблюдаван от шведския първенец Малмьо, само че този клуб също не е податлив да брои 1 млн. евро, колкото желае Левски.

Оставането на Найджъл пък ще значи и разлъка или преотстъпване на Илия Димитров. В кариерата си той има общо 24 мача във всички шампионати с 1 гол за Левски. За върха на офанзивата " сините " разполагат още със Стивън Петков и Валери Божинов, както и с младоците Марин и Мартин Петкови. Юношите се понравиха с играта си в контролите в Хърватия. На тях сигурно ще се разчита до края на шампионата.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР