Нападателите са задържани, те са двама. На 18 години са,

...
Нападателите са задържани, те са двама. На 18 години са,
Коментари Харесай

Спипаха малките мутри, нахлули с железни палки в столична гимназия!

Нападателите са арестувани, те са двама. На 18 години са, а единият е престъпно проявен - за безчинство. "Това е дребният демон. Нека да се молим да нямаме такива произшествия. Препоръчвам родителите, като видят, че детето им има палка, да поговорят с него ", съобщи психологът Младен Владимиров пред "Здравей, България ". Мъжете са боксьори, както и момчето, което те търсили. " На базата на делегираните доклади шефът взема решение каква ще е защитата на учебното заведение ", сподели Камен Радев, старши специалист в РУО-София. 
Той заяви, че учебното заведение е утвърдено за закупуването на турникет система, която попречва свободното влизане на външни хора. " Въпрос на време е тя да бъде сложена ", добави Радев. Една от версиите, по които работи полицията, е спор поради момиче. " Едва ли охранител може да спре млади момчета с палки. Ние не можем да спрем децата на входа, само че можем да предпазим тези, които са вътре ", сподели психологът Младен Владимиров. 
" Представете си, в случай че този проблем се беше случил отвън учебното заведение. Най-вероятно боят щеше да бъде доста по-тежък, а можеше да има и други потърпевши ", добави той. В учебното заведение предстоят наставнически срещи, на които ще се приказва за експанзията измежду децата и по какъв начин могат да оказват помощ родителите. При случая в постройката на Професионалната гимназия по механо и електротехника в София няма потърпевши. Охраната на техникума незабавно е извикала полиция, само че до момента в който тя дойде маскираните съумели да избягат.  
Ревниви боксьори са нахлули поради ученичка с железни пръти в столична гимназия, издирвали ухажора ѝ Нападателите не са посягали на никого, единствено са търсили въпросното момче, което обаче е било добре скрито и не са съумели да го намерят. Основната версия е любовен триъгълник. По думите на очевидци маскираните издирвали младежа, тъй като общувал с приятелката на един от двамата във Facebook.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР