НАП – Пловдив продължава с акциите под тепетата. Служителите на

...
НАП – Пловдив продължава с акциите под тепетата. Служителите на
Коментари Харесай

Данъчните с голяма акция в Пловдив, удариха...

Национална агенция за приходите – Пловдив продължава с акциите под тепетата. Служителите на приходната организация концентрираха вниманието си освен в града, само че и в региона. Редица компании са били тествани след сигнали или по време на тематични акции. Немалко от тях са уловени в крачка, оповестява "Трафик ".

През миналия регистриран интервал на мушка са били заведения в Асеновград, салони за хубост в Пловдив, сергии, магазини и други търговски обекти.

Само за седмица, четири заведения в Асеновград попаднаха в „ черните” описи на Национална агенция за приходите. Фирма, стопанисваща павилион за закуски, също се появи в графата с неизрядни данъкоплатци.

Кафенетата, хванати от данъчните, са съсредоточени в централната част на Асеновград. След контролна покупка, сътрудниците създали и щателна инспекция на документите, както и „ Стоп каса”. Констатирани са били разминавания и данъчните са съставили актове на компаниите.

Под тепетата чиновниците на Национална агенция за приходите за следващ път взеха на мушка салоните за хубост. Фризьорски салон в Тракия бе заловен в крачка. Той се намира до блок 222. На притежателите е бил формиран акт, а след месец ще стане ясно каква глоба ще понесе компанията.

На бул. „ Александър Стамболийски " 33 пък сътрудниците на приходната организация уловиха с нарушаване търговец на плод и зарзават. Сергията е станала обект на инспекция, а след нея зарзаватчията е глобен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР