Намирането на подходящия партньор не е лесна задача. Това, което

...
Намирането на подходящия партньор не е лесна задача. Това, което
Коментари Харесай

Ето 5 личности, които ще предадат доверието ни във връзката

Намирането на подобаващия сътрудник не е лесна задача. Това, което може би всеки търси е преданост във връзката. Още на равнище опознаване, напасване на личностите, има знаци, които подсказват, че сътрудникът ни или възможният подобен, ще предадат нашето доверие.
Кои са 5-те вида държание, подсказващи за това?

Хора, които остават прикрити към вас по отношение на себе си
В връзката с колегата или с евентуален подобен е обикновено да задаваме въпроси, на които чакаме същински отговори. Когато обаче отхвърлят да ви дадат сериозен отговор на избран въпрос или ви дават отговор с смешки, държанието е несериозно, пробват се да ви вменят, че си внушавате погрешни неща, то тогава, вие се намирате във взаимоотношения с човек, на който е мъчно да се доверите. Игричките по време на съществени диалози, избягване на тематики, са червени знамена.

Потайности с телефона
Въпреки че сътрудникът ви не е задължен да ви дава доклад за всяко известие, което получава или изпраща, както и за позвъняванията си, държанието му с телефона подсказва дали може да му се доверите или не. Ако той е загадъчен, в случай че на вашите въпроси с кого си написа реагира нервно, в случай че се крие до момента в който беседва с някого и не е податлив да си покаже чатовете, то тогава имате проблем с доверието във връзката. Помислете дали не се нуждаете от половинка, която да ви дава чувство за сигурност и комфорт, а не да ви държи в непрекъснато напрежение от възможен флирт или невярност.

Някой, който ви е изневерявал в предишното или ви е лъгал за нещо значимо
Рядко хората се трансформират, а още по-рядко двойки съумяват да се възстановят след невярност и да излязат от тази обстановка по-силни. Някои неистини оставят трайни следи, които ни карат да изпитваме неустановеност, подлагайки на подозрение всяка дума и деяние на половинката си. След сходни рецесии е мъчно да продължим напред хармонично като двойка.

Малки неистини всеки ден
Когато някой е в положение да ни излъже за незначителни неща, то тогава обезпечено ще съобщи доверието ни и за по-важни. Има такива хора, които лъжат за щяло и нещяло, даже когато описват занимателна история, са склонни да я „ оцветят “, с цел да бъде тя по-внушителна. Такива персони постоянно демонстрират себе си в по-добра светлина, придават си заслуги, достижения. В началния интервал, в който сме впечатлени от тях или даже влюбени е мъчно да видим дребните им неистини.

Някой, който не ви има вяра
Ако сътрудникът ви постоянно се съмнява в това, което казвате и ви упреква в неистина, връзката ще пострада. Понякога попадаме във взаимоотношения с някого, който има ниско самочувствие и макар че сме лоялни към него и демонстрираме възприятията си, той да продължава да ни слага под подозрение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР