Намирането на партньор за сериозна връзка, който да е подходящ

...
Намирането на партньор за сериозна връзка, който да е подходящ
Коментари Харесай

Ето защо мъжете се отдалечават от вас

Намирането на сътрудник за сериозна връзка, който да е подобаващ за нас, може да бъде същинско предизвикателство. Попадаме на разнообразни профили мъже, които бързо демонстрират, че няма да са нашата нова половинка. Но дамите от време на време сме прекомерно прочувствени, нетърпеливи и самосаботираме с държанието си капацитета за нова връзка. Както ние следим и си вършим заключения, по този начин и господата ни преценят до момента в който споделяме онлайн или се срещаме онлайн.
Какво може да отдалечи един мъж от нас, или даже по-лошо – да го „ изплаши “?

Имате прекомерно високи стандарти
Очакванията ви са да срещнете „ очарователния принц “. Желаете връзка с мъж, който има хубав външен тип, човек с темперамент... Да, само че той евентуално търси същите качества в дамите. И защото мъжете са най-вече образни същества (поне първоначално), преди да започнете с дългия лист с условия, бъдете допустимо най-хубавата версия на себе си. Също по този начин е значимо да не губим действителна визия за хората като цяло. Никой не е съвършен, по тази причина и взискателността към това какъв сътрудник ни е нужен за любовна връзка е добре да бъде в рационални граници.

Прекалявате със известията към него
Жените обичаме да си пишем с приятелки за всичко и когато и да е. От друга страна, мъжете несъмнено не харесват сходни неща. Така че в случай че не желаете да отдалечите от себе си идващия ви почитател, пробвайте се да се ограничите до текстови известия, които са къси, занимателни и флиртуващи. Също по този начин внимавайте да не станете досадна пишейки му непрекъснато.

Чакате го да ви се обади
В 21 век нещата в любовната връзка са се трансформирали много. Живеем динамично, гоним периоди, имаме неотложни или неочаквани задължения. Това, че той не ви се е обадил, не значи, че не се интересува. Освен това някои мъже също желаят да видят дали в действителност се интересувате от тях. Не играйте играта на изчакване. Ако харесвате мъжа, покажете му го. Действията приказват повече от думите. Разбира се не бъдете досадна, в случай че той не ви отговори. Но една уверена жена също може да направи първата крачка и в това няма нищо неприятно.

Твърде рано настоявате за съществено обвързване
Когато се срещаме с нов мъж, нормално сме наясно какво търсим в едни любовни взаимоотношения. Понякога ни се желае да се оставим по течението, различен път търсим единствено развлечение, само че в случай че отдавна търсим сътрудник за сериозна връзка, доста е елементарно да постъпим обезверено и прекомерно рано да кажем, че желаеме сериозна връзка с този мъж. Това може да го отдалечи. Важно е обаче още при първите срещи да разберем той какво търси, какви упования има от срещите с нас. Ако той търси единствено полова връзка, тогава можем да решим дали да продължим срещите с него или не.

Вие сте прилепчива
Ако има фактор, който може да отдалечи мъжа от една жена, то това е задушаващото ѝ държание. Мъжете се впечатляват от дами, които са самостоятелни, имащи занимания, пълностоен живот. Ако вие постоянно сте в подготвеност да отмените проектите си, с цел да сте с него на всички места, посочили сте му, че сте разполагаем постоянно и когато и да е, той ще загуби интерес към вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР