Намираме се в качестено нова политическа ситуация и тя идва

...
Намираме се в качестено нова политическа ситуация и тя идва
Коментари Харесай

Лозанов: При нови избори ПП-ДБ могат да бъдат изместени от партията на президента

Намираме се в качестено нова политическа обстановка и тя идва от реакцията на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова. Това разяснява политологът Цветанка Андреева във връзка направеният от ПП-ДБ меморандум за ръководство с. 

Полето Денков - Габриел беше пазаено от съдружните непартньори като терен на единодушието. Острата рецензия на габриел трансформира обстановката. Това е опит на Политическа партия, най-много, не толкоз на Демократична България, да предоговори връзките в коалицята по метод. който върви в случай че си мощен. Как ще свърши това? Нараства рискът. Има съществено предупрежедение от страна на Габриел, че може да отидем на избори, добави Андреева. 

По думите ѝ " " нямат срещу да вземат участие в регулаторите. " Само че, в случай че вземат участие през квотата на, без да лишават квота на Политическа партия. Ако отидем на избори ще падне % на " ", по отношение на и второ в самата коалиция с Демократична България ", сподели още тя. 

Според Георги Лозанов ситуацията в международен мащаб е доста трагично.  " Откакто има вероятност Тръмп да пристигна на власт, Русия стартира да печели по фронтовете на Украйна. Това няма по какъв начин да не се отрази на власттови промени в България ", сподели още той.

Вътрешнополитическият сюжет е явен - изпълнителната власт беше на ПП-ДБ. Те имаха държавно управление с техния мандат с осъществяване на техните цели, които бяха образувани на митингите през 2020г. Габриел влезе доста стабилно в политката с настояването за оставката на Гешев. Това сподели евроаталнтичексата ориентировка. Това са задачите на 2020, които бяха сложени на улицата. Всичко това е досега, в който би трябвало да се смени властта, уточни още Лозанов. 

Според Лозанов след ротацията, може да взе участие в ръководството единствено като част от едната или другата политическа мощ. 

Ще отидем на избори, в случай че и имат самочувствието, че ще ги завоюват, с цел да ръководят дружно, счита Лозанов.  По думите му има заплаха при нови избори ПП-ДБ да бъдат заместени от възможната нова партия на президента. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР