Намираме се на изграденото вече противосвлачищно съоръжение, което няма да

...
Намираме се на изграденото вече противосвлачищно съоръжение, което няма да
Коментари Харесай

Новият инвеститор на Алепу подкрепял да не се строи в защитени зони, но за Алепу било различно

Намираме се на построеното към този момент противосвлачищно оборудване, което няма да е хотел или някаква друга постройка. Това е първи стадий от плана. Това съобщи новият вложител на Алепу Стоян Василев, брат на първия победител в българската версия на " Биг Брадър " Здравко. Самият Здравко взе отношение за капиталовите планове на брат си и то беше отрицателно –! " Ние сме обособени човеци, всеки си има лично мнение - връзките с брат ми са отлични ", разяснява в този момент Стоян Василев.
Тези " кутийки " в стената нямат нужния стандарт за хотелски стаи. Височината е 2,07 метра – нямам доверие някой да е ходил в подобен хотел, където да пипне тавана с ръка, продължи той.
 Аврамова сподели, че въпросът Алепу би трябвало да се взема решение в съда и напусна комисията Манолова Аврамова сподели, че въпросът " Алепу " би трябвало да се взема решение в съда и напусна комисията " Манолова "
Около час откакто комисията по проверка на държавните разходи под ръководството на Бойко Борисов започна да разисква строителството...
Не е осъществено брегоукрепване и да не се бърка с подсилване на свлачище. Свлачището е записано още през 2009 година. На 31 май имаме съвещание по делото (за строителното разрешително), посочи Василев.
Попитан от Нова телевизия какво ще прави, в случай че Алепу стане предпазена зона,, отговорът беше, че по принцип приветства, само че блатото Алепу било на 700-800 метра и не било застрашено от завършването на обекта. А на въпрос за какво да строи там, а освен да укрепи свлачището, отговорът беше, че доста малко бизнесмени биха укрепили единствено свлачището, тъй като било безценен план. Самият Василев желал да не остава единствено една " подпорна стена " - и отхвърли, че е подставено лице. И сподели, че било изискване на договорката какъв брой е платил, с цел да поеме плана от " Главболгарстрой ".
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР