Наложило се да я поеме друга специалистка, която открила нови

...
Наложило се да я поеме друга специалистка, която открила нови
Коментари Харесай

Ново Усложнение. Безкрайно Тъжни Новини За Нана Гладуиш

Наложило се да я поеме друга специалистка, която разкрила нови отклонения на заболяването.

„ Уж всичко се оказа окей, само че един индикатор беше леко повишен. Моята лекарка отсъстваше и за първи път ме пое различен експерт, който ужасно ме подплаши. За нещо доста дребно не съумях два дни да си намеря място. Веднага поговорих със брачна половинка си, обадих се на две лекарки, на които имам вяра, приказвах и с дамите във Фондацията... И се успокоих. Това нормално е и пътят, когато чуеш нещо доста стряскащо – би трябвало да намериш доктора или хората, на които имаш цялостно доверие и които от време на време ще ти обяснят неща, които към този момент знаеш, само че имаш потребност да чуеш отново и отново. Много е значимо да има с кого да споделиш, изговориш нещата, само че по верния метод “, споделя Нана за спешната обстановка и метода, по който още веднъж се е измъкнала от нея.

За да си стъпи на краката след следващата рецесия, Гладуиш отсъстваше от предаването, което всеки уикенд води по Нова телевизия. Нейна заместничка бе Кака Лара, само че тя увери феновете, че всичко с Нана е наред и тя няма желание да напуща работа макар леките затруднения.

Припомняме, че Гладуиш се намира съвсем на финала на втората си борба с онкодиагнозата, като този път лекарите откриха недоброкачествен израстък в другата ѝ гърда години откакто един път се оперира и оздравя. Водещата на „ Съдебен спор “ мина през тежка химиотерапия и лъчетерапия, а идващите стъпки от лекуването ѝ към момента се обмислят от експертите. Самата Нана споделя, че въпреки да е предходна един път през деветте кръга на пъкъла, още веднъж изпитвала боязън, най-много обвързван с нейния дребен наследник. За да се избави от него, Гладуиш почнала да посещава и психолог, който ѝ помагал по-лесно да минава през тестванията, написа Пик. Най-ужасното било, че по едно и също време с нея и сестра ѝ се борела с рака, тъй като ѝ разкрили злокачествено образувание в мозъка. Майка им пък била с тежък алцхаймер и гаснела в старешки дом, като към този момент не разпознавала нито една от двете си дъщери.
Tags: ОЩЕ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕБЕДСТВИЕКАТАКЛИЗЪМ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР