Нали си спомняте как в детството понякога ви е ставало

...
Нали си спомняте как в детството понякога ви е ставало
Коментари Харесай

Двойни стандарти: Женен съм, но полудявам от мисълта, че любовницата ми се вижда с други мъже

Нали си спомняте по какъв начин в детството от време на време ви е ставало неприятно, когато друго дете си играе с ваша играчка, която вие към този момент не желаете. Но и също по този начин не желаете различен да я употребява. Е, от време на време обстановката е аналогична в любовта и днешната ни история го потвърждава:

" Аз съм 40-годишен женен мъж. И ми е неприятно да призная, че съм чист двуличник. С жена ми имаме две дребни деца и тя е доста ангажирана. Работи почасово, а през останалото време се грижи за дома ни и за двете ни дъщери. Единственото ми обвързване е да изкарвам добра заплата и да повеждам децата ми на тренировки, с цел да може брачната половинка ми да отдели малко време за себе си. 

 жена, мъж

Винаги сме живели щастливо и в съгласие, до момента в който един ден не срещнах една жена, която също води детето си на подготовка, където аз повеждам моите девойки. Тя е разведена и има наследник на 6 години. 

Допаднахме си още в мига, в който се запознахме. Заговорихме се, шегувахме се, споделяхме проблемите си към развъждането на децата, а по-късно се прехвърлихме на други тематики. Оказа се, че споделяме един усет за музика, за храна...

След няколко седмици усетих, че стартирам да я одобрявам. Един ден обаче, когато още веднъж се засякохме, тя ми показа, че има среща с мъж. Не знам за какво, само че се почувствах извънредно от този факт и въпреки всичко не го демонстрирах, а просто прибрах децата от подготовка и всичко продължи, както всяка вечер. Хапнахме, а по-късно гледахме телевизия. Изведнъж обаче телефонът ми звънна, беше тя...

Усамотих се, нямаше по какъв начин да пропусна позвъняването. Жената, която ме беше предиздвикала да ревнувам без никакъв мотив, ми сподели, че мъжът, с който има среща, я отменил и ме попита дали съм свободен, с цел да се забележим. Веднага щом затворих, излъгах брачната половинка ми, че ще изляза да разходя кучето, само че истината е, че напуснах дома ни по най-бързия метод, възпламених колата към жилището ѝ и оставих кучето в колата. 

 жена, мъж

В момента, в който отвори вратата, се награбихме и правихме секс в коридора. Привличането ни е толкоз мощно, че даже не можахме да стигнем до спалнята. 

След довечера започнахме да се виждаме постоянно, сближихме се още и тя ми описа за другия мъж, с който се среща. Оказа се, че обича да се среща с разнообразни мъже по сходен метод, даже и на опашката в магазина. Също по този начин се оказа, че непрекъснато се среща с нови и нови и има цялостен куп мъже, които са на нейно разположение. Дори скоро ще върви на отмора с човек, за който даже ми сподели, че не харесва. Когато я попитах за какво се вижда и отпътува с мъж, който не я притегля, тя ми отговори просто: " Защо да отхвърлям безвъзмездна почивка ". 

Макар и да съм покъртен от всичко, което научих за любовния ѝ живот, не преставам да се виждам с нея и сексът е страховит. Но истината е, че обезумявам от мисълта, че любовницата ми се вижда с други мъже. Ревнувам я до полуда! "

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР