Накратко: енергийният вампир в човек, който те кара да се

...
Накратко: енергийният вампир в човек, който те кара да се
Коментари Харесай

Енергиен вампир: Как да го разпознаеш и да му се противопоставиш

Накратко: енергийният върколак в човек, който те кара да се чувстваш отпаднал и депресиран. Той безусловно и преносно изсмуква силата ти, потиска самочувствието ти и те залива с негативизъм.

Има няколко метода да го разпознаеш и напълно лесни трикове, с които да се предпазиш. Не приказваме за червен конец, вързан на китката, а за действителни дейности, които би трябвало да предприемеш ;)

Енергийният върколак постоянно е:

Мелодраматичен – всичко при него е тъжно, трагично, трагично и постоянно се пробва да трансферира този негативизъм върху хората към себе си

Укоряващ – той обича да натяква минусите и грешките на близките, да дава ум и да укорява. Изтощително, нали?

Самовлюбен – той счита, че е образец за подражателство и обожава да приказва за себе си с часове, което с изключение на, че е отегчително, постоянно изсмуква силата на слушателите.

via GIPHY

Какво да направиш:

Намали връзката с него

Това е най-ефективният метод да се отървеш от енергийния върколак. Отбягвай срещите си с този човек и се постарай да се заобиколиш с хора, които те вършат щастлива ;)

Съсредоточи се върху твоите страсти

Както установихме, енергийният върколак счита, че светът се върти към него и неговите страсти. За да се противопоставиш на това, просто се концентрира върху личните си мисли и усеща. Те са по-важни от непознатите, нали:)

via GIPHY

Не му позволявай да те потиска

Когато стартира да те подлага на критика или да ти споделя по какъв начин да си живееш живота, опонирай му. Не се съгласявай с всичките му изказвания, с цел да те остави намира. Често тези хора не са привикнали да получават отпор и това може да ги отрезви и отдалечи.

Отърси се от отрицателното

Има доста и разнообразни способи да се възстановиш след среща с енергиен върколак. Отдай се на нещо прелестно – спортувай, медитирай, излез с другари, забавлявай се и се смей. Така обезпечено ще възвърнеш изсмуканата си сила:) 

И още страсти и вампири: 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР