Наколко английски клуба са готови да платят откупната клауза на

...
Наколко английски клуба са готови да платят откупната клауза на
Коментари Харесай

Три английски клуба се облизват за Ким Мин-Жае

Наколко британски клуба са подготвени да платят откупната уговорка на бранителя на Наполи Ким Мин-Жае през лятото. Сред тях са Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Тотнъм, твърди " Дейли Мейл ". Всеки от тях ще укрепва защитния си вал след края на сезона и кореецът е много апетитно име, имайки поради не изключително високата си цена.

Твърди се, че в контракта на Ким има уговорка за откупуване на стойност 50 милиона евро, която става дейна от 1 юли 2023 година. Подобна сума е много допустима за бранител от неговата класа и точно поради това британските грандове се облизват от опцията да го вземат в редиците си.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
Наполи заплати едвам 20 милиона евро за правата на 26-годишния защитник, с цел да го притегли от Фенербахче през предишното лято. Ким обаче се отхвърли същинско изобретение и бързо се наложи като дирек в защитата на Лучано Спалети. До момента той има 36 мача, 2 гола и 1 асистенция на сметката си за " партенопеите ".

От Наполи ще се надяват да задържат бранителя на " Диего Армандо Марадона ", само че в случай че тази уговорка в контракта му в действителност съществува, това ще е сложна задача. Ще бъде любопитно кой от британските грандове ще завоюва борбата за подписа на корееца, като на този стадий Манчестър Юнайтед наподобява с най-хубави шансове, защото е най-вероятно да се класира за присъединяване в Шампионската лига следващата година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР