Наказанието на Ювентус с отнемане на 15 точки от актива

...
Наказанието на Ювентус с отнемане на 15 точки от актива
Коментари Харесай

Отнетите точки на "Ювентус" са върнати преди допълнителен процес

Наказанието на " Ювентус " с лишаване на 15 точки от актива на клуба е анулирано и те са върнати на състава, заяви " Ройтерс ". Рекордьорът по трофеи в Серия А от Италианската футболна федерация (FIGC) през януари.

Причината беше обвиняване, че " бианконерите " са коригирали балансите си посредством фиктивни облаги от прехвърляния.

Сега обаче наказването е анулирано в очакване на нов развой за в допълнение изясняване на несъгласията по отношение на финансовите облаги. Повече изясненост ще има едвам при започване на сезон 2023-24.

Адвокатите на " Ювентус " не престават да държат, че цялото дело би трябвало да завърши, само че клубът ще би трябвало да се яви в съда още веднъж. В началото на март стана ясно, че от наказания поради покупко-продажби с " Ювентус ".

С връщането на 15-те точки в актива на отбора " Ювентус " се изкачва на трето място в Серия А с актив от 59 т. Дотук отборът беше седми с 44 т. Сега " Ювентус " е назад в местата, даващи право на присъединяване в Шампионската лига и е единствено на 2 т. зад втория " Лацио ".

Освен връщането на точките отпадат и възбраните на Андреа Аниели, Маурицио Аривабене, Федерико Керубини да заемат управителни постове.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР