Наказание от 15 години лишаване от свобода наложи съдът на

...
Наказание от 15 години лишаване от свобода наложи съдът на
Коментари Харесай

Извънредно от съда! Ето колко ще лежи джигитът Борислав, затрил зам.-кметицата на Кричим и семейството й

Наказание от 15 години отнемане от независимост наложи съдът на Борислав Писачев, който умъртви зам.-кметицата на Кричим Нурджан Ристемова и фамилията й в тежка злополука преди година и половина. След признания и даване на обстоятелства по случая от страна на Писачев, наказването се редуцира в размер на 10 години отнемане от независимост. Той се лишава и от правото да кара в период от 13 години, написа "Марица ".

Окръжен съд – Пловдив призна подсъдимия за отговорен, че при ръководство на товарния си автомобил „ Фолксваген “ на 24 декември 2017 година, е нарушил разпоредбите за придвижване и е провокирал гибелта на зам.-кметицата, брачна половинка й и двете им деца. Взима се под внимание, че Борислав е предизвикал кървавия случай след приложимост амфетамин и кокаин.



„ В момента Писачев е с мярка за неотклонение „ парична гаранция “ от 10 000 лв.. Съдът е задължен да се произнесе и за мярката, както се произнесе за присъдата. Ще апелираме тя да бъде сменена с най-тежката мярка „ задържане под стража “, съобщи юрист Сузана Алекова за "Марица ".

Присъдата на подсъдимия предстои на обжалване в 15-дневен период пред Апелативен съд – Пловдив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР