Наказание лишаване от свобода“ за срок от 1 година, което

...
Наказание лишаване от свобода“ за срок от 1 година, което
Коментари Харесай

Искал да убива! Съблякъл и провисил през мост жена си! 1 година затвор за дупничанин

Наказание „ отнемане от независимост “ за период от 1 година, което да се изтърпи при първичен „ общ “ режим във връзка с обвиняем, който се призна за отговорен в насила, във връзка с дамата, с която е живял на фамилни начала и за закана за ликвидиране в изискванията на домашно принуждение, наложи Районен съд – Дупница. Съдът утвърди съглашението реализирано сред прокуратурата и отбраната на подсъдимия Пламен Т., само че откакто предложи на страните нарастване на размера на наказването „ отнемане от независимост “, което те одобриха.

Районен съд – Дупница привежда в осъществяване и наказване „ отнемане от независимост “ за период от 5 месеца, наложено със съглашение от 2020 година, за ръководство на МПС с централизация на алкохол в кръвта над 1, 2 промила. Престъпленията по сегашното дело са осъществени в изпитателния период на наказването от 2020 година
Обвиняемият П. Т. се признава за отговорен в две закононарушения: за това, че на 03. 03. 2023 година интервала от 21. 30 часа до 22. 00 часа в гр. Дупница, при изискванията на продължавано закононарушение при една и съща фактическа конюнктура и еднаквост на виновността, е принудил жена от гр. Дупница да извърши нещо обратно на волята й /да се качи в управлявания от него лек автомобил, да си съблече облеклата и да скача от мост в землището на град Дупница, като е използвал за това мощ / нанесъл й е удари по лицето и тялото, държал я е за врата и я е душил, преметнал я е около парапета на моста, като я е държал за секунди във въздуха над моста/ и действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение / потърпевшата и обвинения са живели на фамилни начала осемнадесет години, като през този интервал е имало систематични актове на домашно принуждение /;
Освен това - на 03. 03. 2023 година към 21. 30 часа в гр. Дупница, в лек автомобил марка „ Фолксваген “, негова благосъстоятелност, се е заканил с ликвидиране на потърпевшата / като й споделил „ тая вечер че те приключим “/ и това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън от реализирането му и действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение.
На съображение член 59 алинея 1 от Наказателен кодекс, съдът приспада от наказването „ отнемане от независимост “ времето, през което обвиненият П. Т. е бил арестуван по Закона за Министерство на вътрешните работи и от прокуратурата, както и с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, считано от 03. 03. 2023 год.
Определението на районен съд – Дупница е дефинитивно и не предстои на обжалване.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР