Накарах им се сутринта, събрах ги, сами да си направят

...
Накарах им се сутринта, събрах ги, сами да си направят
Коментари Харесай

Борисов за застреляния затворник: Сутринта се накарах на МВР

" Накарах им се сутринта, събрах ги, сами да си създадат изводите - както Министерство на вътрешните работи, по този начин и шефът на регионалната дирекция ".
Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, представен от bTV, в отговор на въпроса по какъв начин прави оценка работата на Министерство на вътрешните работи по случая с избягалия пандизчия Владимир Пелов, който нощес беше убит в Ботевград.
" Ще изчакаме министърът да се върне от чужбина, има доста какво да приказваме ", сподели още Борисов, който бе посетител на откриването на цех на немската компания " Мултивак " в Божурище.

" Обичам да виждам българското до немското знаме и на европейския съюз. Това ме прави същински благополучен. Vielen Dank ", обърна се към гостите на откриването министър председателят.

Той добавиче се радва и че в България голямата част от вложителите са от фамилния бизнес в Германия.
“Гръбнакът на немската стопанска система са фамилните компании в Германия ”, сподели Борисов и посочи вложенията в фабрики в Севлиево, Дулово, Габрово, Божурище от такива компании, които били извънредно гъвкави, приспособими, всичко което създават било за експорт.

“Това беше гола поляна, всички знаете. Само преди няколко години, когато стартирахме тази индустриална зона, знаех какъв брой компликации ще имаме - осветяване, канализация, пътища, водоснабдяване. Всичко се построи отначало, като един нов град, на процедура - сподели още Борисов. - Тези, които са идвали си спомнят. Сигурен съм, че не са могли да го намерят, все едно нов град имаме ”.

Според премиера частникът не губи време и по тази причина към този момент трети ден заводът работел, и то на цялостен потенциал.

“Накрая да има малко и за опозицията. За наслада вложенията в България са се повишили с над 2 милиарда лева ”, сподели Борисов, съгласно който вложенията към този момент били в фабрики, заводи, произвеждане, а не в областта на услугите.

„ Това, което е доста значимо за вложителите - 10% плосък налог, стопански напредък, устойчиво евро-лев и голям фискален запас. И най-ниският втори дълг в Европейския съюз “, сподели Борисов и се обърна към присъстващите предприемачи: “И за по-голяма ваша сигурност, ние кандидатестваме за чакалнята на еврото и за участие в банковия съюз, тъй че вложенията в дълготраен проект да са обезпечени в дълготраен интервал ”
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР