Накъде вървим- със 7 евроатлантически партии не се отиде наникъде.

...
Накъде вървим- със 7 евроатлантически партии не се отиде наникъде.
Коментари Харесай

Виолета Комитова: Колкото повече обедняваме, толкова повече се разгръщат партии срещу ЕС

Накъде вървим- със 7 евроатлантически партии не се отиде наникъде. При нас, най-острият проблем, е цената на живота. Той нараства. хората се оплакват, не могат да понасят тази цена и стартират са се настройват против Европейски Съюз. 

 

Развалихме образованието сами. Влошихме опазването на здравето, обедняхме, загубихме усета на българските домати. И всички беди ги прехвърляме на Европейски Съюз. Важна е отбрана на националните ползи през европейските полезности. Колкото повече обедняваме, толкоз повече се отдалечаваме от Европейски Съюз, тъй като се развива евроскептицизъм. 

Ще помоля партиите, когато желаят увеличение на обществените разноски, да удостоверяват от кое място ще дойдат тези средства. 

 

Раздаването на пари по “ин хаус ” процедури, ми звучи като " Другари, назначавам ви за капиталисти ". Това не би трябвало да продължава. Ако партиите са съгласни да работим по правила и в полза на жителите и бизнеса, ние ще работим с всички, без изключения. Колкото повече обедняваме, толкоз повече се разпростират партии против Европейски Съюз. Не сме в позиция да желаеме срещи с ГЕРБ. Ние сме най-малката партия. Първият ден в Народното събрание видяхме театър “Депутат напук ”.

 

Правителството би трябвало да е антикризисно. Прави се посредством диалози, доближаване на позициите. В 21 век партиите би трябвало да схванат, че държавните управления ще са комплицирани структури с къс живот на приложимост. Ако не се разбере това, значи нашите партии се стремят към тоталитарно ръководство.

 

Относно войната в Украйна, тя добави: Можем да даваме остарели оръжия за подмяна с нови.  Можем да пращаме доброволци. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР