Наистина за нас Христос възкръсна. Много сме щастливи, че не

...
Наистина за нас Христос възкръсна. Много сме щастливи, че не
Коментари Харесай

Христос спасил българка, оцеляла по чудо в Мюнстер

Наистина за нас Христос възкръсна. Много сме щастливи, че не сме пометени от буса. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Пенка Влъчкова, която, както се оказва, е имала желанието със фамилията си да седне тъкмо в това заведение, което бе пометено от психопата с бус, само че в последна сметка не го направила.

„ Времето беше прелестно. Минахме тъкмо около този ресторант. Последните фотоси, които направих, бяха към ресторанта. Баща ми се беше уморил от разходката и сподели „ дайте тука да седнем “. Но нещо от вътрешната страна ми подсказа да продължим напред. Повървяхме 200 метра и чухме зад нас блъсканица. Разхвърчаха се коли за спешна помощ, пожарни полиция. Имаше доста тежко въоръжени служители на реда. Над нас летяха два хеликоптера “, описа Влъчкова.

" Хората се уплашиха. Собствениците на заведенията за хранене започнаха да приказват за случилото се. Всички в един миг станахме другари. Всички започнаха да приказват за Господ на празника. Буквално преди няколко минути по-рано видяхме жертвите - радостни със фамилиите си, отишли на обяд да се насладят на хубавото време “, сподели още тя. По думите ѝ, сега в града има мъртвило.

„ Но нощес брат ми трябваше да пристигна към нас. Улиците са били затворени, разпитали са го, за какво желае да напусне централната част на града, тъй като аз пребивавам в покрайнините му “, сподели още Пенка.

Тя описа още, че до късно през нощта е имало хора, които не са били допускани до жилищата си в централната част на града. Били са разпитвани. Телата на жертвите са били преместени през нощта. В момента всичко се разчиства.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР