Наистина ли си мислехме, че Джей Ло и Бен Афлек

...
Наистина ли си мислехме, че Джей Ло и Бен Афлек
Коментари Харесай

Втората сватба на Джей Ло и Бен Афлек

Наистина ли си мислехме, че Джей Ло и Бен Афлек ще останат единствено с една скромна женитба? Откакто се ожениха във Вегас преди месец, двамата са много заети. Обиколиха Париж, отхвърлиха някои професионални задължения и още веднъж са дружно. А с изключение на всичко това възнамеряват огромно сватбено празненство в Джорджия.
 Джей Ло, Бен Афлек и втората им женитба в имението на артиста в Джорджия
Какво още са замислили Джей Ло и Бен Афлек

Веселбата май едвам в този момент стартира

Най-накрая пристигна време за формалното празненство за сватбата на Бенифър.

Според разнообразни източници то ще се състои този уикенд в къщата на Бен в Райсбъро. Същата къща, в която трябваше да се оженят през 2003 година, малко преди да анулират годежа си.

Грандиозното събитие ще събере приятелите, околните и фамилията на двойката. На него се чака да участват звездни имена като Мат Деймън, Джими Кимъл и братът на Бен Кейси Афлек , оповестяват The Cut.

Празненствата ще продължат три дни , като стартират от петък с репетиционна вечеря, последвана от гала в събота и барбекю в неделя. Звездата на сватбата, несъмнено, ще бъде Джей Ло, която ще забележим в особено ушита за нея рокля на Ralph Lauren. Според Page Six Бен желае цялото внимание да бъде върху брачната половинка му по време на огромния ден.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек, втората им женитба и какъв брой може да коства тя
Колко са подготвени да похарчат Джей Ло и Бен Афлек за втората си женитба

Една внушителна сума

Освен местоположението, не знаем доста детайлности за това какво ще предложат на гостите самите събития. Ще чуем ли J.Lo да пее " Let`s Get Loud "? Ще има ли кула от понички вместо торта? Колко звезди ще побере имението? Каквито и да са отговорите, нямаме самообладание да разберем повече детайлности напълно скоро.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР