Нахални и брутални, от сутринта повтарят една и съща опорка.

...
Нахални и брутални, от сутринта повтарят една и съща опорка.
Коментари Харесай

Борисов в Ахелой: Скромността вече не е на мода

„ Нахални и брутални, от сутринта повтарят една и съща опорка. Този танкер по какво го докарахте, по турската връзка “, съобщи от Ахелой водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по адрес на Кирил Петков и „ смяната “.

Борисов прикани кандидат-депутатите си от своя страна да напомнят двойното нарастване на учителските заплати, хилядите ремонтирани и нови учебни заведения и детски градини.



„ Лъжа след неистина, а ние направихме румънска, гръцка връзка, компресори на Петрич, пренос страната да печели по половин милиард на година.

Дойде Помпео на лекция и сподели, че ние сме с най-вече построена инфраструктура на Балканите, а тези идват и споделят, че нищо не било направено, брутално лъжат.
Една и съща опорка я повтарят “, акцентира Борисов и се закани, че ще върви на всяка от петте връзки на Балкански поток, с цел да демонстрира.
Лидерът на ГЕРБ разгласи, че програмата им е над 140 страници и чака да види останалите, само че виждат единствено две страници опорки.

Запитан за разкритията, че чиновници от миграционна полиция са взели участие в противозаконния трафик на мигранти, Борисов разяснява:
„ Първите ограничения за битка с корупцията в Министерство на вътрешните работи се взеха като махнаха Бойко Рашков “.
Борисов напомни, че единствено преди няколко години страната ни беше за образец в цяла Европа за битката с незаконния мигрантски напън.

„ Добър, неприятен Валери Симеонов, само че направихме ограда. Тя не може да ги спре, само че е някаква предварителна защита, имахме и положителни връзки със съседите си “, напомни още водачът на ГЕРБ.
Борисов разяснява и последните социологически изследвания, които демонстрират, че 70% от българите обедняват.
„ Вероятно другите 30% са били към „ смяната “ и Българска социалистическа партия. Лели, чичовци, всички се назначиха. Заместничката на Асен Василев излиза и споделя, че са нужни 6 милиарда лв., с цел да се върже бюджета “, сподели още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ прикани по допустимо най-бързия метод да се помогне на потърпевшите от наводненията, като акцентира, че АПИ разполага с най-модерната тежка техника и при добра организация, хората бързо може да бъдат подкрепени.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР