Наградите „Тони“ за поредна година отличиха най-доброто от сцената на

...
Наградите „Тони“ за поредна година отличиха най-доброто от сцената на
Коментари Харесай

Кой получи награда „Тони“ и кой бе наруган от Робърт Де Ниро

Наградите „ Тони “ за поредна година отличиха най-хубавото от сцената на Бродуей.

И тази гала не мина без политически привкус, а наличието на Робърт Де Ниро се трансформира в най-обсъжданата част от вечерта.

От сцената на музикалната зала на Радио „ Сити “ в Ню Йорк актъорът трябваше да показа музикалното осъществяване на Брус Спрингстийн. Преди да премине всъщност, Де Ниро напсува американския президент, заявявайки “Fuck Trump!”, и то два пъти, на което залата посрещна с овации на крайници.

Тъй като церемонията беше излъчена онлайн, думите му бяха заглушени в американския ефирен ефир, поради което някои фенове не схванаха какво тъкмо се случва.

Макар и президент да не беше споменаван въобще в речите на спечелилите, политическият заряд резервира Андрю Гарфийлд, който получи премията за най-хубава основна роля в „ Ангели в Америка “ за облика на хомосексуалиста Прайър Уолтър.

В подтекста на пиесата артистът посвети премията си на хората с нетрадиционна полова ориентировка и направи отпратка към отсъждането в интерес на пекар от Колорадо, който отказал да подготви сватбена торта за еднополова двойка.

 награди Тони Андрю Гарфийлд Getty

„ Нека просто вършим торта за всеки, който желае такава! “

По време на церемонията Брус Спрингстийн получи специфична премия за шоуто си „ Спрингстийн на Бродуей “ , а композиторът Андрю Лойд-Уебър – „ Тони “ за цялостни достижения, каквато бе присъдена и на певицата, танцьорка и актриса Чита Ривера.

 награди Тони Брус Спрингстийн

Сред огромните спечелилите на вечерта беше „ Хари Потър и Прокълнатото дете “, оповестена за най-хубава пиеса, която си потегли с още 5 статуетки , измежду които постановка, осветяване, костюми и още.

Най-много награди завоюва „ Посещението на оркестъра “ по едноименния израелски филм от 2007 година, който пък е екранизация на книгата на Итамар Моузес. Спектакълът победи в конкуренцията най-хубав мюзикъл и победи в общо 10 категории.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР