Наградите Оскар през 2022 година остават незабравими не само заради

...
Наградите Оскар през 2022 година остават незабравими не само заради
Коментари Харесай

Стана ясно защо Уил Смит ударил звучен шамар на Крис Рок

Наградите " Оскар " през 2022 година остават незабравими освен поради раздадените статуетки, само че и поради шамара на Уил Смит към водещия тогава на шоуто Крис Рок. Актьорът се качи на сцената, с цел да зашлеви сътрудника си Крис Рок, който си направи смешка с голата глава на Джейда Пинкет Смит. Това подразни брачна половинка ѝ, защото водещата намерено е говорила за битката си с алопецията и компликацията ѝ да преодолее косопада. 

Последиците от шамара не закъсняха. Въпреки че Уил Смит спечели " Оскар “ единствено няколко минути по-късно, той беше изпъден като член на Академията и няма право да участва на нейни събития в идващите 10 години. Актьорът също по този начин беше леко отстранен от Холивуд, като спря да получава предложения за нови филми и съобщи, че си взима къса отмора, с цел да се бори с напрежението и безпокойството, които изпитвал напоследък. 

През 2022 година формалната версия за шамара беше шегата на Рок към Джейда Пинкет Смит, само че новата книга на водещата насочва нещата в напълно друга посока. 

В нея тя разкрива, че по време на Оскарите предходната година тя и Уил Смит към този момент били разграничени от седем години, само че не желали да споделят на света. Затова траяли да се държат като семейство и да участват дружно на червени килими. Това, което може би е подразнило още повече Уил, с изключение на шегата на сътрудника му, е че Рок е поканил Джейда на среща, когато схванал за проблемите ѝ в брака. 

Актрисата, чиято книга излиза на пазара на 17 октомври, споделя пред списание People, че не е говорила с Крис Рок от 27 март 2022 година.  " Дали желая да приказвам с Крис? Ето какво е моето предпочитание – просто се надявам цялото това неразбирателство да бъде изчистено и да има единствено съгласие “, споделя Джейда. 

Веднага след шамара Рок слязъл от сцената, с цел да приказва персонално с Пинкет Смит по време на рекламите. Тя споделя, че той се опитал да се извини за шегата си, само че тя не желала да приказва по тази тематика незабавно. Допълва, че не се чувствала толкоз афектирана от шегата, тъй като и преди възприятията ѝ са били наранени от Рок. По думите ѝ, когато един човек е известна персона, би трябвало да е наясно, че сходни неща може да бъдат употребявани против него, изключително от комици. 

В книгата си водещата разкрива, че Крис един път я поканил на среща. Казва, че всяка година е имало клюки, че с Уил Смит ще се развеждат. В едно несъмнено лято Рок си помислил, че изказванията са истина и се обадил на Джейда. Тогава ѝ споделил, че би се радвал да я изведе на вечеря, което било изненада за нея. 

" Попита ме дали с Уил ще се развеждаме, а аз му отговорих с " Не “. Казах му, че това са единствено клюки, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР