Наградите Еми бяха раздадени и тази година, макар и по

...
Наградите Еми бяха раздадени и тази година, макар и по
Коментари Харесай

Раздадоха най-странните награди Еми в историята! Три пъти "ура" за големия победител - Зендая!

Наградите " Еми " бяха раздадени и тази година, въпреки и по прекомерно друг от нормалния блестящ метод. Заради пандемията американската Академия за телевизионно изкуство и просвета връчи статуетките на най-заслужилите по техните домове. Джими Кимъл беше водещ във виртуално студио и се виждаше и чуваше онлайн със звездите от сериалите.

Виж още: Парис Хилтън и нейната дълго защитавана загадка

Въпреки странната конюнктура, премиите бяха раздадени! Големият победител при трагичните сериали е " Наследници " (Succession). При комедиите премията отиде при  " Schitt's Creek ", а при мини сериалите - при " Пазителите " (Watchmen).

Виж още: Това ли е новата жена до Брад Пит? Медии пишат, че е двойничка на Джоли

С премия за най-хубава актриса надлежно за комедия и драма си " потеглиха " Катрин О'Хара и Зендая (за ролята ѝ в " Еуфория " ). При мъжете: Юджийн Леви и Джеръми Стронг завоюваха премиите за най-хубав артист надлежно за комедия и драма. При актьорите в категориите за минисериали премиите отидоха при Реджина Кинг и Яхия Абдул-Матин. 

Виж още: Хитрият фешън трик на принцеса Даяна: аксесоар, който се оказва много значим

Но сигурно огромната звезда на вечерта беше Зендая. Ролята ѝ на Ру в " Еуфория " на HBO я направи най-младият притежател на премия Еми. Актрисата и певица беше в домашна конюнктура, заобиколена от приятелите си и фамилията. Речта ѝ по традиция стартира с признателност за Академията и на всички дами, борещи се в нейната категория и на които Зендая съобщи, че се възхищава. Тя благодари още на фамилията си, на HBO, на екипа на сериала, на сюжета, на героинята си от сериала. 

Виж още: Миа Халифа с значимо обръщение към девойките и срамен роман за интервала в порното

" Искам да кажа, че има вяра за младежите. Знам, че нашият сериал не постоянно е добър образец за това, само че те имат бъдеще. Искам да кажа на всичките си връстници, които по една или друга причина са на улицата: Виждам ви, удивлявам ви се, благодаря ви! "

Изображение: публични Инстаграм профили

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР