Наглостта е в основата на всяко престъпление, включително и на

...
Наглостта е в основата на всяко престъпление, включително и на
Коментари Харесай

Марин Марковски: Най-характернотго качество на убиеца е наглостта

Наглостта е в основата на всяко закононарушение, в това число и на отнемането на живот, а аргументите могат да бъдат доста - неприятен стандарт на живот, липса на нравствен живот и религиозно образование. Това съобщи в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия юрист Марин Марковски, разяснявайки последния случай с двойно ликвидиране в София. По думите му, корупцията е строго наказвана от закона, само че първо тя би трябвало да се потвърди, а това не постоянно е елементарно.

Искането на обвинявания в двойното ликвидиране в София да премине под домакински арест е подбудено от безочливост, съобщи юрист Марин Марковски. Мнозина са се опитвали да вникнат в логиката на психиката на килъра, само че точно наглостта е най-характерното качество на килъра, както и на всеки нарушител.

Илюзия е саморазкайването на килъра, съобщи юрист Марковски, като добави, че не е чувал за случай за съществено покайване на сходни нарушители. Те се интересуват най-вече от това в пандиза да си прекарат добре, добави той.

адв. Марин Марковски: Разкаяние няма, това е в литературата, в фантазиите за по-добри хора. Интересувал съм се към един въпрос, който не е проучен в България - какво вършат тези, които са лишени доживот от независимост?
„ Как може да се превъзпитат тези хора, щом те се усещат удобно в пандиза? “, добави адв. Марковски.
 Съдът остави в ареста Викторио Александров, упрекнат за двойното ликвидиране в София Съдът остави в ареста Викторио Александров, упрекнат за двойното ликвидиране в София
Софийският градски съд остави за непрекъснато в ареста обвинявания за убийството на едногодишното си дете и приятелката си Викторио Александров. За първи п...

Причините за сходни тежки закононарушения са постоянно доста - неприятен стандарт на живот, липса на нравствен живот и религиозно, християнско образование, посочи адв. Марковски.

адв. Марин Марковски: Ако дадеш на детето обич към хората, към ближните, тогава то мъчно ще направи закононарушение.
Адв. Марковски направи прогнозата, че упрекнатият в двойното ликвидиране в София Викторио Александров ще получи 30-годишна присъда, а не доживотна присъда без право на опрощение поради „ калпавия закон “:
адв. Марин Марковски : Той ще отиде на кратко правосъдно разследване. Ще каже „ Признавам обстоятелствата “ и съдът с болежка на сърцето няма да го осъди на доживотна присъда без право на опрощение.  Парите от Парите от "търговията с поданство " в ДАБЧ - вложени в биткойни
Парите от "търговия с поданство " в Агенцията за българите в чужбина са вложени в биткойни, оповестиха от прокуратурата. Специализираният наказателе...

Законът е непоколебим към взимащите рушвет, само че преди присъдата следва обвиняването да се потвърди, съобщи адв. Марковски. Подкуп нормално се взима посредством трети лица, с цел да не се доближи до взимащия. Въпреки това, корупцията може да се потвърди, посочи Марковски.
адв. Марин Марковски : Всяко едно закононарушение оставя следи. Няма метод да има идеално закононарушение. Така че може да се разкрие тъкмо кой какво е направил в схемата за взимане на подкупи.
Законът е слънце и би трябвало да грее на всички места, заключи той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР