Нафуканият доскоро вицепремиер Асен Василев се е врътнал тотално, откакто

...
Нафуканият доскоро вицепремиер Асен Василев се е врътнал тотално, откакто
Коментари Харесай

Разкрит! Асен Василев бие чело пред Йордан Цонев в ДПС: Похвалете ме пред Пеевски, вече си мълча за него

Нафуканият до неотдавна вицепремиер Асен Василев се е врътнал тотално, откогато излязоха новините, че след изборите може даже да се стигне до ареста му, поради многото афери.

Demokrat.bg научи, че Василев е ходил да бие челото пред едни от най-големите му врагове до неотдавна – Движение за права и свободи. Кокорчо е имал персонална среща с довереника на Доган – Йордан Цонев. На нея аферистът обяснил, че към този момент няма нищо срещу Движение за права и свободи и даже изискал да го похвалят пред Делян Пеевски: Виждате, че от няколко седмици не загатваме нито името му, нито това на Движение за права и свободи.

Василев даже заречен, в случай че остане на власт, да върне на Движение за права и свободи изгубените позиции в стопанската система, като назначи посочени от придвижването хора. Кокорчо категорично прецизирал, че прави това без знанието на Кирил Петков, за който към този момент не можел да дава отговор.

Завоят на Василев не остана неусетен. В политическите среди се приказва, че откогато проваленото им държавно управление падна от власт, и той, и Кирил Петков не помниха за анти-ДПС риториката.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР