Надяваме се, че съвсем скоро отново ще имаме възможност да

...
Надяваме се, че съвсем скоро отново ще имаме възможност да
Коментари Харесай

5 неща, които не са позволени на стюардесите

Надяваме се, че напълно скоро още веднъж ще имаме опция да пътуваме за някоя красива дестинация. Макар за момента това към момента да не се обрисува, взехме решение да ви разкажем за някои правила, които стюардесите би трябвало да съблюдават. Или по-точно – неща, които не са им разрешени.  Вижте ги в канала във vbox7:

1. Така да вземем за пример, в случай че имате татуировка, евентуално не биха ви наели. В някои самолетни компании те са разрешени, само че не би трябвало да бъдат на видни места. 

2. Не е разрешено на хората, работещи в тази специалност да получават или вземат... бакшиши. Това е по този начин при огромна част от самолетните компании. В последна сметка не сме в кафене или ресторант.
               

A post shared by (@aviationadda) on May 5, 2020 at 12:52am PDT

3. Не може да употребяват тапи за уши. Не се знае в кой миг и какво може да се случи. Ето за какво не могат да ги употребяват, а и дано не забравяме... стюардесите са на работа, а не на отмора. Същото предписание важи за съвсем всеки бизнес.

4. Напълно неразрешена им е използването на алкохол по време на полет. 

5. Пиърсингът на езика... неразрешен. Служителите на борда би трябвало да наподобяват допустимо най-добре и представително. Винаги с прическа, изчистена и спретната униформа.
               

A post shared by (@cabincrewforlifee) on May 4, 2020 at 11:46pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР