Надявам се след толкова лъжи българският народ да е помъдрялДнес

...
Надявам се след толкова лъжи българският народ да е помъдрялДнес
Коментари Харесай

Каракачанов: Кирил Петков ползва границата за реклама, провали се с миграционната вълна

Надявам се след толкоз неистини българският народ да е помъдрял

Днес Кирил Петков откри акцията си на границата, Корнелия Нинова пък със събор-веселие на местността Жабокрек. „ Демократична България “ несъмнено ще направи пред Президентството вечер на къпането. „ Шоуто на Слави “ пък съобщи една остаряла наша концепция на Вътрешна македонска революционна организация – по-ясни пълномощия на президента. Янев – няма смехории. Костадинов – за какво хората бягат от него. А в това време Движение за права и свободи се смеят последни, тъй като приготвят вота в Турция, написа Каракачанов.

„ Само българският народ – с гласа си – може да скапе тези сметки. “

Ето и цялата обява от Фейсбук профила на Красимир Каракачанов:

Кирил Петков разкрил акцията си на границата. Корнелия Нинова пък я откривала със, забележете, събор-веселие в местността Жабокрек. „ Демократична България “ евентуално ще я открие с къпане във фонтана пред Президентството, където всяка вечер шепа либерали се събират да измислят по какъв начин гордо да оставят българите да се къпят със студена вода. А Костадинов към този момент откри – с пояснения за какво хората бягат от него.

Слави Трифонов най-малко откри акцията си с една отдавнашна цел на Вътрешна македонска революционна организация – по-ясни пълномощия на фигурата на президента у нас. Който и да е той. Но и Слави го направи по своя си безподобен метод – като шоу за смехории. Всеки миг чакаме нормалната порция комизъм и от Борисов. А на Янев даже и смешките не му се получават. Разбира се, най-после Движение за права и свободи си вършат сметката да се смеят последни – те просто си приготвят вота от Турция.

Само българският народ – с гласа си – може да скапе тези сметки. И да принуди върхушката да спре да му се присмива.  

Лицемерието на тези хора е потресаващо. Вместо да признае неуспех по граничната си политика, неуспехи против мигрантската вълна и отговорност за два изгубени живота на служители на реда, Петков употребява границата за реклама.

Животът на българските униформени пък в никакъв случай не е значел каквото и да е било за комунистите и техните наследници от Българска социалистическа партия. Във въпросната „ борба “ при Жабокрек, да вземем за пример, партизаните първо убиват българската защита, а след това убиват и към двайсет ранени немски бойци в санаториум. За кулминационна точка следват инцидентни набези в безразборното отдръпване.

Такъв е и днешният „ подвиг “ на Българска социалистическа партия – сякаш не пращаме оръжие на Украйна, само че точно сякаш. А на мястото, където са убити безпомощни ранени хора, се прави забавление.

Оставям настрани – и на съвестта на ЦИК – по какъв начин акцията се открива седмица по-рано.

В тази акция има една организация, която не гледа нито към Москва, нито към Вашингтон, нито към Брюксел. Една организация, която знае, че България е член на Европейския съюз и НАТО и няма потребност от заран до вечер да плашим гаргите, че някой щял да ни извади от тези съюзи. Една организация, която държи на прагматични и добри  връзките с Русия – без от заран до вечер патетично да се изяснява какъв брой близки сме с руснаците.

Това е Вътрешна македонска революционна организация. Това е рационалната за България политика: следване единствено на националния интерес.

А другите дано се надпреварват в лицемерието си. Надявам се след толкоз неистини българският народ да е помъдрял.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР