Надявам се ПП-ДБ да не склони на кабинет с ГЕРБ.

...
Надявам се ПП-ДБ да не склони на кабинет с ГЕРБ.
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Надявам се ПП-ДБ да не склони на кабинет с ГЕРБ

Надявам се ПП-ДБ да не склони на кабинет с ГЕРБ. Това съобщи пред БНР Арман Бабикян, пиар специалист от гражданско придвижване „ Ние идваме ".

" Независимо дали ще бъде малцинство, подкрепено от тях, или пък публична коалиция. Тези филми сме ги гледали. Надявам се също, че ГЕРБ няма да имат повече мандати ".

Винаги има безредици към реденето на листите, изясни той.

„ Напрежение в листите има даже, в случай че една партия се явява сама. Многомандатните региони са единствено 31, първите места - също. В по-опитните партии тези безредици се тушират. По-младите обединения вземат решение, че това е нещо извънредно. Моделът за триумф е, когато повече организации с електорален принос бъдат събрани дружно ".

Бабикян разяснява и изказванията на Александър Дунчев, че в Политическа партия има хора, които повтарят модела на ГЕРБ - заграждане с послушни хора и задкулисие.

„ Ако това, което споделя Дунчев е истина, е доста обезпокоително. Тогава стопираме да приказваме за положителните и неприятните. В причините му обаче се чу, че би трябвало да се поправят нещата, като той стане лидер на листата. Ако има такива проблеми, надали ще отминат, в случай че станеш лидер на листа. Нима задкулисието ще изчезне? "

Всеки ден е време да се организира диалог, в случай че има процеси на задкулисие, счита Бабикян.

„ Те нарастват и превземат която и да е конструкция. Независимо по какъв начин се споделя партията, постоянно се стига до един и същи резултат - ще седим с хронометър и ще чакаме идващите митинги ".

ГЕРБ несъмнено ще се опита да употребява този скандал, счита той.

„ Това е обикновено. Важният въпрос е доколко ще успее да се показа ГЕРБ за тази цивилизована пронатовска партия, която пази ползите по време на война. Стига с алените линии - дайте да се оженим незабавно след изборите, споделят те. Вижте интензивността на Борисов. Няма по-ясен измерител от това, което прави падишахът в една еднолична партия. Накрая резултатът ще бъде - дайте да се съберем, тъй като България отива по дяволите ".

В листите на ГЕРБ единствената вест е, че Борисов съобщи, че желае да е в Народното събрание, изясни Бабикян.

„ Освен Пеевски, ще имаме и Бойко Борисов в Народното събрание. Комплектът ще е цялостен. Нещата се връщат в първичен тип от страна на режима, който управляваше България. Те не са доста радостни. Останалото е ясно - обичайните някогашни министри, някогашни енергетици, които прокараха съветски ползи, някогашни вътрешни министри, които биеха децата ни пред Министерски съвет ", настоя той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР