Надявам се да оправдая доверието на ЕНП, както винаги. Това

...
Надявам се да оправдая доверието на ЕНП, както винаги. Това
Коментари Харесай

Бойко Борисов за служебното правителство: Пълен провал!

 Надявам се да оправдая доверието на ЕНП, както постоянно. Това са трети следващи избори, половин милиард похарчихме за избори, без да има някакъв резултат. Това съобщи по време на срещата си с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес водачът на ГЕРБ. 

през днешния ден взе участие в Среща на водачите на Европейската национална партия (ЕНП) за Западните Балкани в словенската столица Любляна.

" Изцяло провалиха имунизационния календар, днес имаме 178 умряли. Продаваме имунизациите, които с помощта на Европейската комисия (ЕК) получи повече от най-хубавите ваксини. Пълен неуспех с миграционната политика, бежанските центрове са цялостни, незаконната миграция е на всички места ", акцентира Борисов.

" Над 10 дни стои транспортен съд, цялостен с амониева селитра, и се изсипва в Черно море. Екологична злополука и няма никаква съответна реакция на управляващите. Бюджетът е на свръхдефицит.

Абсолютно провалиха договарянията, които направихме по Договора за добросъседство със Северна Македония.

Вследствие на корупцията на държавното управление на  63,7% има спад на непознатите вложения. Нямаме изпратен План за възобновяване ", сподели още водачът на ГЕРБ.

" Ние сме мобилизирани и се надяваме да има разсъдък в партиите и да се направи държавно управление след изборите ", добави.

" Много е значимо за нас ГЕРБ да завоюва тези следващи избори. Разчитаме на ГЕРБ да се образува едно устойчиво държавно управление, да има предвидимост, сигурност. За нас тези избори са доста значими, тъй като България заслужава да има непоклатимост и сигурност ", сподели от своя страна генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР