Надявам се българската политическа класа да свали розовите очила и

...
Надявам се българската политическа класа да свали розовите очила и
Коментари Харесай

Иван Гешев алармира за бум на престъпността в страната

Надявам се българската политическа класа да смъкна розовите очила и да види това, което виждат българските жители - този взрив на престъпността . Това съобщи основният прокурор Иван Гешев по време на откриването на Общото заседание на административните ръководители на прокуратури от цялата страна.

По думите му този взрив на престъпността се дължи на съзнателни политически дейности за възпрепятстване на търсенето на наказателна отговорност от лица, за които се допуска, че са направили съществени закононарушения. Той уточни, че равнищата на престъпност тук-там са сериозни се приближават до тези от 90-те години.

Според обвинител номер едно в последните 4 - 5 месеца и след закриването на профилираното правораздаване няма нито една хваната проведена незаконна група за разпространяване на опиати. Трябва да създадем всичко допустимо в границите на личните си пълномощия да минимизираме вредите за българските жители. А тези вреди са растеж на престъпността, добави Гешев.
 Снимка 587809
Източник:

Главният прокурор разяснява и тематиката за нарушаванията по пътищата. По думите му по българските пътища се води война. След разпоредена инспекция на ВАП след злополуката на Автомагистрала " Струма " за положението на пътната мрежа, констатацията е, че няма автомагистрала или първокачествен път, по който да няма големи проблеми, уточни Гешев.

Обективен фактор е, че Министерство на вътрешните работи е в комплицирана обстановка. А ние с Министерство на вътрешните работи сме скачени съдове - в случай че те не разкрият закононарушение, надлежно да ни подадат информация, няма по какъв начин да се развива наказателното произвеждане, сподели още той.

Припомняме, че преди седмица Иван Гешев е следствие на закононарушения по превоза.
 Гешев угрижен от растежа на престъпността от година насам
Гешев угрижен от растежа на престъпността от година насам

Войната на каналджиите против страната била оповестена отдавна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР