Надя Иванова, която дълги години бе водеща на предаването Елит“

...
Надя Иванова, която дълги години бе водеща на предаването Елит“
Коментари Харесай

Надя от „Елит“ с шокиращи разкрития за загубата на годеника си:Получих паник атаки след смъртта му!

Надя Иванова, която дълги години бе водеща на предаването „ Елит “ по Българска национална телевизия, проговори за най-тежкия миг в живота си, видя HotArena. Тя споделя в детайли за ужаса, който е претърпяла след гибелта на приятеля си Йоло.

Надя показа, че първото, което връхлита при загуба на непосредствен е неспособността да го приемеш. „ Аз тогава взех решение – избор има. Аз не мога да го върна, само че мога да отида при него. На първи четене звучи доста плашещо, само че мозъкът приема, че има опция, което ти дава сили да се успокоиш, след което си даваш сметка какъв брой безумно е това нещо, Но е значимо да знаеш, че постоянно има опция във всяка обстановка “, споделя Надя.

Бившата водеща е претърпяла и паник офанзиви. Това, което й е помогнало, е, че преди била чела за тези положения.  „ Докато една част от съзнанието ти е блокирана от болката, някаква друга част си дава сметка, че всичко се дължи на шока, и че физическите признаци, които имаш, в действителност са подбудени от мозъка “, споделя Надя.

Допълва, че тогава е почнала да си споделя: „ Това е просто паник офанзива! Това е паник офанзива! “, Продължило часове, което й разрешило да одобри някак, че точно шокът е предизвикал това положение.

„ Да си дадеш сметка, че тялото ти реагира. На мен ми изтръпваха крайниците и не можех да вдишвам “, споделя Надя.

Въпреки случилото се водещата е мощно вярваща, само че е уверена, че църквата е там където се приказва за Бог. След загубата на годеника си почнала да чете литература обвързвана с пътя на душите, само че скоро се отказала, защото не й помогнала.

„ Загубата на моя другар навръх това ме научи – аз съм тук и в този момент. Няма потребност да се дълбая на друго място * в бъдеще, в минало. Аз знам, че той съществува под някаква форма, само че тук на мен ми липсва в този момент тук, физически “, споделя Надя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР