Надпреварите на червено в Южна Америка сякаш остават в сянка

...
Надпреварите на червено в Южна Америка сякаш остават в сянка
Коментари Харесай

Жребият в Рио: Беретини оглавява схемата, възможен четвъртфинал с Алкарас

Надпреварите на алено в Южна Америка като че ли остават в сянка на шампионатите на твърди кортове, провеждащи се по същото време, само че през тази година уредниците на събитието от категория АТР 500 в Рио де Жанейро са се погрижили да привлекат не един и двама завладяващи играчи, а през вчерашния ден стана явен и жребият за събитието.

Схемата се оглавява от международния №6 Матео Беретини, който почива в първия кръг и ще открие присъединяване си непосредствено от втория стадий, където го чака среща с локалния представител Тиаго Монтейро или квалификант. При триумф има огромна възможност италианецът да се изправи на четвъртфиналите против Карлос Алкарас в повтаряне на дуела им от третия кръг в Мелбърн, като за тази цел младият испанец ще би трябвало да надвие поредно Хауме Мунар и Федерико Делбонис. В същата половина на схемата са още четвъртият подложен Пабло Кареньо Буста, първенецът от 2020-а Кристиан Гарин, както и Фабио Фонини.

Водач в долната половина пък е Каспър Рууд, който също ще започва от втория кръг с мач против спечелилия от срещата сред Беноа Пер и Франсиско Серундоло. Впоследствие норвежецът най-вероятно ще се изправи против Лоренцо Сонего или Ласло Джере, а като най-вероятни съперници на полуфиналите наподобяват поставените под №3 и №8 - Диего Шварцман и Алберт Рамос Виньолас.

Пълният чоп за конкуренцията можете да разгледате тук:

ATP500 Rio Open singles draw
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР