Наднорменото тегло не означава, че имате здравословни проблеми, защото има

...
Наднорменото тегло не означава, че имате здравословни проблеми, защото има
Коментари Харесай

Пийте това всяка сутрин на празен стомах и кажете сбогом на коремните мазнини!

Наднорменото тегло не значи, че имате здравословни проблеми, тъй като има доста хора с наднормено тегло, които са в чудесно здраве. Но въпреки всичко е добре да вземете ограничения, тъй като в дълготраен проект могат да зародят проблеми.

Също по този начин, има доста хора с обикновено тегло, които имат проблеми с метаболизма за които изобщо не допускат. Лошото е, че тези метаболитни проблеми са тясно свързани със затлъстяването. Мазнината под кожата може да не Ви се коства огромен проблем, само че коремните мазнини могат да ни причинят сериозни неприятности. Затова – в случай че имате непотребни мазнини към талията си ще е доста добре да се отървете от тях.

Ние Ви предлагаме едно мощно и потвърдено средство за унищожаване на високия холестерол. To е доста елементарно за подготвяне. Трябват Ви единствено лимон, магданоз, вода и сода за самун. Опитайте и ще бъдете изумени от резултатите.

Необходими съставки:

1 кг лимони
5-6 връзки магданоз
3 литра вода
1 пакетче сода за самун

Начин на подготвяне:

Измийте хубаво лимоните със студена вода, вземете купа и я напълнете с топла вода. Сложете содата в нея. Поставете лимоните и оставете да престоят в продължение на час.

Нарежете магданоза (включително и стъблата му) на дребни части. Извадете лимоните от “содената вода ” и нарежете и тях. Вземете магданоза и лимоните и ги сложете в тенджера. Добавете 3 литра вода към тях. Варете на слаб огън за към 2-3 часа. Ще получите към 1.5 литра сироп, който е задоволителен за 15 дни, в случай че го пиете постоянно.

Пийте сиропа всяка заран на празен корем. Дозата би трябвало да се равнява на една ракиена чашка (100-200ml).

Желаем Ви триумф!!!

Инфо: Diana.BG

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР