Надеждите на поданиците на короната да видят Кейт Мидълтън Кейт

...
Надеждите на поданиците на короната да видят Кейт Мидълтън Кейт
Коментари Харесай

Отмениха първата публична проява на Кейт Мидълтън след операцията!

Надеждите на поданиците на короната да видят Кейт Мидълтън  Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 година в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от през юни бе попарена. 

Преди дни стана ясно, че принцесата на Уелс ще взе участие в обичайния боен церемониал по случай рождения ден на монарха. Сага обаче името на Кейт е отстранено от листата с публични лица. 

Събитието трябваше да е първа обществена изява за 42-годишната Катрин, която претърпя коремна интервенция на 16 януари, написа Телеграф.

Дворецът Кенсингтън към този момент излезе с опровергаване, заявявайки, че присъединяване на принцесата не е в съгласие с тях, а самата Кейт не е запитана дали е удостоверила наличието си.

По традиция крал Чарлз би трябвало да направи обзор на войските в последния ден от честванията на 15 юни, само че Бъкингамският замък към момента не е удостоверил, че той ще извърши този свои ангажимент. 

75-годишният крал постави завършек на обществените си прояви, откакто стартира да се лекува от рак. Бъкингамският замък не разгласи по кое време се чака монархът да се завърне на сцената, само че означи, че той продължава да работи за кралството. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР