Надеждата са Кирил Петков и Асен Василев, защото за първи

...
Надеждата са Кирил Петков и Асен Василев, защото за първи
Коментари Харесай

"Волт" не е под наем на Петков и Василев, а помощ за изборите

Надеждата са Кирил Петков и Асен Василев, тъй като за първи път виждаме хора, които са направили съответни каузи, а не остават единствено на думи. Това съобщи водачът на " Волт " Настимир Ананиев в утринния блок на Българска национална телевизия.

Според него двамата някогашни служебни министри демонстрират храброст и водачество, а тъкмо от такива хора страната има потребност. 46-то Народно събрание посочило доста ниско равнище, а Асен Василев като длъжностен финансов министър намерил разговора с народните представители, с цел да може да се направи актуализацията на бюджета, уточни Ананиев.

Настимир Ананиев продължи да изрежда позитивните качества на Петков и Василев - двамата не ги било боязън да правят промени и показали огромна храброст в миналия парламент. В един миг отвратените от политиката намерили кого да поддържат, удовлетворен е Ананиев.
Според него доста хора би трябвало да ги е боязън от Кирил Петков и Асен Василев. Всеки един гласоподавател ще реши по какъв метод кого да поддържа, само че в идващото Народно заседание би трябвало да бъде определен постоянен кабинет, с цел да стартира смяната, настоя Ананиев.

Партиите са единствено инструмент да техническо явяване на изборите и Ананиев не дава " Волт " чартърен на Кирил Петков и Асен Василев. Ние оказваме помощ на двамата някогашни служебни министри да се явят на изборите. Ние нищо не сме желали, а единственото, което сме говорили е да нямат в листите си сътрудници на Държавна сигурност и сме сложили червени линии с партии, които са свързани с прехода - ГЕРБ и Движение за права и свободи, акцентира Настимир Ананиев.

Той недоумява какво значи една партия да скача от цвят на цвят, а има дела, които отстоява. В момента има вълна от поддръжка, гласоподавателите обаче ще решат дали вълната ще прегори или ще ни поддържат на предварителните парламентарни избори, сподели още Настимир Ананиев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР