Надали сте предполагали, че един обикновен предмет като безопасната игла,

...
Надали сте предполагали, че един обикновен предмет като безопасната игла,
Коментари Харесай

Ето как да носите безопасна игла, за да привлечете късмет!

Надали сте предполагали, че един елементарен предмет като безвредната игла, може да ви бъде толкоз потребен!

Днес е съвременно да приказваме за позитивното мислене. Всичко, от мебелите в къщата и до мислите в главата, би трябвало да бъде подредено съгласно фън-шуй. Ние елементарно имаме вяра в източните обичаи, само че се подиграваме на нашите родственици и не желаем да следваме техните заръки.

Аз и моите приятелки се познаваме отдавна и не крием секрети едни от други. Между нас обаче има един специфичен случай – Ирка, която едвам приключи учебно заведение и с тъга влезе в колежа. Тя се ожени на 19 години, разведи се на 20 години, в този момент е без брачна половинка си, без работа, само че душата на компанията! Преди 6 месеца животът й се промени радикално…

Попаднала в прилична компания с добра заплата, срещнала мъж, взела шофьорска школа. Тайната на шанса ѝ, която дълго време тя пазеше, беше разкрита, когато забелязах безвредна игла, която беше закрепена към вътрешната страна на ризата на Ирка.

Безопасна игла срещу зло око

Преди това бях безапелационна по въпросите, свързани с уроки и други сходни нелепости. Но откакто приятелката ми ме убеди да отида с нея до “знаещата ” жена, премислих. Как няма да повярваш, в случай че чужд човек разкрие и най-малките детайлности за персоналния ти живот?

Ето за какво взех решение да опитам сама, с цел да тествам магическия амулет на шанса. Спомням си като дете, баба ми, поставяше безвредна игла на облеклата ми с думите “да те пази от уроки и демоните да изплаши. ”

Малката и невидима безвредна игла е доста мощен талисман. Днес ще ви разкрием нейните невероятни качества. Прочетете до края и научете какво да го извършите, тъй че да сте по-щастливи.

За да привлечете разцвет и шанс, би трябвало да употребявате всевъзможни запаси. И когато става въпрос за магия, ние не предлагаме да се свързвате с вещици, паранормални и други хора със подозрителен генезис. Само си хвърляте парите напразно. Нашите прародители са правили независимо защитни ритуали и някои от тях са известни до момента.

Поставяне на безвредна игла

Всички ритуали би трябвало да се правят във фаза на растяща луна, след залез слънце, и да бъдете сами в стаята. Върху вътрешността на облеклата би трябвало да закачите безвредна игла.

Купете от църквата огромна восъчна свещ, а от магазина червен конец и безвредна игла. В стаята запалете свещ и прочетете “Отче наш ”. Прекарайте алената нишка през дупката в иглата, направете 12 възела и кажете следния текст:

“Дванадесет сили към мен, (име), стоят крепко, пазят ме и ме защищават от всевъзможни несгоди и несгоди. Словото ми е мощно, а делото крепко! ”

Когато приключите, запечатайте последния възел с восък.

Ако в дома ви постоянно има кавги и връзките с мъжа ви не са положителни, не бързайте да се разделяте. Може би измежду вашето семейство има завистливи хора, които не желаят да сте дружно. В този случай ще ви помогне безвредната игла. Ще ви би трябвало и лук – едно от най-силните растения за отбрана.

За да се подготвите за ритуала, купете огромен лук от пазара. По време на ритуала прочетете следния текст: “Лукът е герой, пази ме и отвръща злото от мен (името). Защитава ме и отблъсква всяко зло. След церемонията заровете лука в земята.

Привличане на пари

В събота заран подредете парите, тъй че да имате 12 дребни банкноти. Вземете безвредна игла, за предпочитане златна, поставете я в свещена вода и в това време прочетете “Отче наш ”. След това я извадете от водата, пробийте парите с нея и прочетете следния текст: “Тази безвредна игла почиства всяка банкнота и ще ми върне облагата ”.

Приберете амулета, където държите останалите си пари или го носете със себе си в чантата си. В никакъв случай не харчете тези пари.

Ако загубите безвредната игла, е свършено с работата ви. Направете си нов амулет, не е мъчно. Също по този начин се случва недоброжелатели да хвърлят счупени карфици или игли под входните порти, облеклата, обувките. Какво да извършите в тези случаи?

Не ги докосвайте с ръцете си! Носете ръкавици или вземете лист хартия и деликатно отстранете предмета. Желателно е да го изгорите.

У дома прочетете молитва: “Пресвета Богородице, отбрани целия народ и се помоли за мен на Бога. Нека да бъде по този начин от в този момент до края на века. Амин. ”

Дръжте ръце над пламъка на църковната свещ или се изплакнете със светена вода.

Опитът демонстрира, че нищо не е инцидентно. Независимо от вярата или неверието във висшите сили, в нашия живот не престават да се случват необясними неща. Никой не знае от къде идват поредицата от неуспехи и изключителни триумфи. Съвпадение на събитията или волята на ориста?

Вижте още: Линиите на китките разкриват доста неща за нас!

Ако има вяра, че безвредната игла ще ви помогне, за какво да не опитате?

Струва ми се, че магията не е добра или неприятна, всичко зависи от това по какъв начин я употребявате. Аз нося безвредна игла и в този момент очаквам.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР