Над Северна България ще проникне малко по-хладен въздух и там

...
Над Северна България ще проникне малко по-хладен въздух и там
Коментари Харесай

И Днес Ще Превали, Но Времето Се Затопля Осезаемо!

Над Северна България ще проникне малко по-хладен въздух и там температурите ще бъдат по-ниски от днешните с няколко градуса.

В южните региони ще останат до 27, 28 градуса.

В четвъртък и петък още веднъж има условия за краткотрайни превалявания с гръмотевици, основно в централните и част от източните региони, както и към планините.

В региона на София също е добре да си носите чадър, в случай че имате действия навън.

Минималните температури остават без основна смяна, от 11 до 16 градуса. Дневните стойности ще бъдат от 22 до 27, през втория ден до 28 градуса.

В събота и неделя температурите ще се покачат още малко и през втория ден ще доближат 29, 30 градуса.

Същевременно, атмосферата ще резервира неустойчивостта си.

По-благоприятен за туризъм навън е съботният ден, когато краткотрайни превалявания и гръмотевици ще има към планините, до момента в който в неделя по-спокойно и с повече слънце ще бъде времето в Източна България, до момента в който на запад на доста места ще има гръмотевични стихии, както и местни градушки.

Подходящи за туризъм в неделя са Източна Стара планина и Странджа.

Топло, с температури от 24 до 28, 29, тук-там до 30 градуса, само че неустойчиво към планините на запад, ще остане времето и при започване на идната седмица. То ще бъде по майски изменчиво, само че с юнски температури, през по-голямата част и от третата десетдневка на месеца.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР