Над половината от сделките с недвижими имоти в района около

...
Над половината от сделките с недвижими имоти в района около
Коментари Харесай

Българите луднаха за купуват имоти в Гърция, ето къде е най-голямото търсене

Над половината от покупко-продажбите с недвижими парцели в региона към Кавала в Гърция през последните три години са с българи, които купуват къщи и жилища, описаха брокери на парцели в южната ни съседка.

Една от общините в региона е Пагайо, а най-популярните селища и плажове в общината са Неа Перамос, Неа Ираклица, Офринио и Амолофи. Интересът е доста огромен, има български вложения и в хотели, споделя кметът на община Пагайо Филипос Анастасиадис. Над 70% от непознатите туристи в общината също са българи, добавя той. Следват гостите от Сърбия и Румъния. През последните години има интерес и от посетители от Германия и скандинавските страни.

Много българи купуват парцели в региона, тъй като е покрай границата с България, а морето им харесва. Амолофи (в превод - пясъчни дюни) е прочут плаж в Северна Гърция, на към 2 км от Неа Перамос (на 140 км от Граничен контролно-пропусквателен пункт “Маказа " ). Представлява дълга и необятна пясъчна линия отвън обитаемоте места, разпростряла се съвсем на 3 километра, написа " Труд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР