Над по-голямата част от Южна България облачността днес ще е

...
Над по-голямата част от Южна България облачността днес ще е
Коментари Харесай

Слънце до обяд, следобед – дъжд с гръмотевици

Над по-голямата част от Южна България облачността през днешния ден ще е забележителна с валежи от дъжд, на повече места, по-интензивни и съпроводени с гръмотевици в следобедните часове. Над Северна България преди обяд ще е най-вече слънчево. След обяд и там ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Максималните температури ще са най-вече сред 20° и 25°, в София – към 20°.

Над планините облачността ще е забележителна с валежи от дъжд, тук-там в следобедните часове съпроводени с гръмотевици. На височина над към 2500 метра ще превалява сняг. Ще духа сдържан до мощен източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 13°, на 2000 метра – към 6°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна. Главно по южното крайбрежие ще има валежи от дъжд, след обяд е допустимо и да прегърми. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 17° и 21°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР